11 de set. 2012

Sabies què?



  • El nostre gos a través de la seva cua, ens parla i reflexa les seves emocions.

  • Per netejar bé el pipi del gos dins de casa, i perquè no ho tornin a fer, és millor utilitzar productes enzimàtics com per exemple el "Kalia Vanish Oxi Action (producte rosa)". L'olor del lleixiu i de l'amoníac els atrau, i tornen a orinar al mateix lloc.
  • Al igual que a nosaltres, el tabac, també es perjudicial per ells. Segons l'article "El cigarrillo afecta a los animales de compañia" de "animanaturalis", "la exposición pasiva al humo del tabaco ha sido asociada con cánceres linfático, nasal, y de pulmón, alergias, enfermedades del ojo y la piel así como problemas respiratorios en gatos y perros".
  • Els dolços com la xocolata és tòxic per els gossos.
  • Com beuen els gossos l'aigua? En aquest vídeo, expliquen com fan servir la seva llengua per beure l'aigua.

  • Per què aixequen la cama per fer pipi? L'orina els serveix per comunicar-se entre ells. El gos, a través de la olor del pipi d'un altre gos, pot rebre molta informació sobre qui és, com viu, entre altres coses. Depenent de l'altura de la marca del pipi, els gossos poden saber la grandària de l'individu. Per això els gossos de mida petita s'esforcen tant per orinar.

2 comentaris:

  1. ¡Hola Sònia! Me ha encantado conocer tu blog y me parecen muy útiles e interesantes las informaciones que ofreces sobre el mundo de los perros.
    ¡Muchas gracias x tu visita y comentario en Corazón Futuro.
    Un cordial saludo!

    ResponElimina
  2. bienvenida Gemitax al blog y muchas gracias por tu visita y por el comentario!
    Espero volverte a ver por aquí ;-)

    ResponElimina